TOP

Privacyverklaring

LalaLykke.nl hecht veel waarde aan de privacy van haar lezers. Natuurlijk begrijp ik dat privacy héél belangrijk is, vooral in de tijd waarin we nu leven – het digitale tijdperk. Graag leg ik je uit welke informatie ik ontvang als je mijn blog bezoekt en wat ik er aan doe om jouw informatie en persoonlijke gegevens zo goed en zorgvuldig mogelijk te beschermen. Safety for all!

Persoonlijke gegevens

LalaLykke.nl maakt gebruik van persoonsgegevens door o.a. het verzamelen van:

  • naam,
  • e-mailadres
  • IP-adres

Deze gegevens worden automatisch verzameld wanneer je bijvoorbeeld reageert op een van mijn berichten, wanneer je het contactformulier invult of je inschrijft voor blog updates.

Daarnaast heb ik niet de intentie gegevens te verzamelen van websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. Ik kan echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Ik kan ouders dan ook aanraden betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat ik zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met mij op via info@lalalykke.nl.

Cookies

LalaLykke.nl maakt gebruik van functionele, analytische, tracking en social media cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone. LalaLykke gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om mijn website goed te laten werken en te kunnen optimaliseren.

Functionele Cookies

Deze cookies zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en je gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden o.a. je voorkeursinstellingen. Ook kan ik hiermee mijn website optimaliseren. Dit zijn analytische cookies die geen inbreuk maken op je privacy en waarvoor ik geen voorafgaande toestemming van je nodig heb (dit zijn algemene cookies).

Tracking Cookies

Een tracking cookie is een speciaal soort cookie die wordt geplaatst om een internetgebruiker te identificeren op één of meerdere websites. Aan de hand van iemands surfgedrag kan algemene kennis worden verkregen over de wijze waarop een website wordt gebruikt en waarin diegene geïnteresseerd is. Het opbouwen van profielen met dergelijke informatie kan vervolgens worden gebruikt voor behavioral targeting, het tonen van reclame van gerelateerde adverteerders. Als je dus recentelijk nog voor een bepaald paar schoenen hebt gekeken op internet, dan bestaat de kans groot dat je ze later tegenkomt op bijv. een andere website.

Social Media Cookies

Op mijn blog heb je de gelegenheid berichten te liken en delen via jouw sociale netwerken. Voor het functioneren van deze buttons plaatsen social-media-bedrijven, zoals Facebook, YouTube en Google, cookies, zodat ze jou kunnen herkennen wanneer je bent ingelogd op dat sociale netwerk. Ook verzamelen zij hiermee gegevens over de pagina die je deelt. Voor meer informatie over de gegevens die social-media-bedrijven verzamelen, verwijs ik je door naar de privacy verklaringen van deze bedrijven. Deze kunnen regelmatig wijzigen.

Google Analytics

De tracking cookies van Google Analytics, onthouden o.a. je IP adres, je ISP en de browser die je gebruikt. Deze gegevens gebruik ik om inzicht te krijgen hoe vaak jullie als lezer mijn blog bezoeken. In sommige gevallen worden algemene statistieken gedeeld met partijen waarmee ik samenwerk, bijvoorbeeld webwinkels of kleine bedrijven. De gegevens die worden opgeslagen zijn altijd algemene gegevens; zoals het gemiddeld aantal bezoekers per dag, maand of jaar en het percentage bezoekers afkomstig uit Nederland of andere landen.

Het accepteren van Cookies

Wanneer je mijn blog bezoekt heb ik je toestemming gevraagd voor het plaatsen en accepteren van deze cookies. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Indien je voor deze optie kiest bestaat de kans dat je bijv. geen berichten meer kunt delen, omdat je dan ook de social media cookies uitschakelt. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen. Zie voor een toelichting: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

LalaLykke bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Wij hanteren een bewaartermijn van persoonsgegevens ( naam, e-mail en IP adres) gedurende 14 maanden i.v.m. analytische doeleinden, daarna worden deze automatisch verwijderd.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Dit kun je zelf doen via de persoonlijke instellingen van jouw account. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door ons bedrijf en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij mij een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die ik van jou beschik in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen. Wil je gebruik maken van je recht op bezwaar en/of recht op gegevensoverdraagbaarheid of heb je andere vragen/opmerkingen over de gegevensverwerking, stuur dan een gespecificeerd verzoek naar info@lalalykke.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vraag ik jou een kopie van je identiteitsbewijs bij het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. LalaLykke zal zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen vier weken, op jouw verzoek reageren. LalaLykke wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Websites van derden

LalaLykke kan links bevatten naar websites van derden of diensten die niet het eigendom zijn van of worden beheerd door LalaLykke. LalaLykke heeft geen controle over en neemt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud, het privacybeleid of de praktijken van websites of diensten van derden. Verder erken je en ga je ermee akkoord dat LalaLykke niet verantwoordelijk of aansprakelijk is, direct of indirect, voor enige schade of verlies veroorzaakt of vermoedelijk veroorzaakt door of in verband met het gebruik van of het vertrouwen op dergelijke inhoud, goederen of diensten die beschikbaar zijn op of via dergelijke websites of diensten. Ik adviseer je om de bepalingen en voorwaarden en het privacybeleid van websites of diensten van derden die je bezoekt te lezen.
Als je nog meer vragen hebt over hoe LalaLykke informatie verzamelt, opslaat en gebruikt, stuur dan een mail naar info@lalalykke.nl

Hoe ik persoonsgegevens beveilig

LalaLykke neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Zo heb ik recent een SSL certificaat aangevraagd, zodat wanneer je mijn website bezoekt je in een veilige omgeving kunt surfen, de zogenaamde HTTPS verbinding. Als je toch het idee hebt dat jouw gegevens niet goed beveiligd zijn óf er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan alsjeblieft contact met me op via info@lalalykke.nl.

Instagram @lalalykke

  • WYCK Fashion Market!! Zien wat ik gekocht heb..? Houdt dan mn stories in de gaten! ✨  #fashionaddict #stylegram #style #vintage #clothing #thrifting #market #maastricht #wyck #city #cityguide #photooftheday #picoftheday #street #streetphotography #people #vsco #vscocam #vscogram #vscodaily #snap #snapshot #shoot #smartphonephotography
  • Aan de liefste, gekste, zorgzaamste en meest hardwerkende papa out there. We love you @balimano !! ✨ Happy daddy day! 👶🏻 #vaderdag #fathersday #fatherson #fathersontime #love #familyiseverything #familyday #family #daddysboy #cute #daddycool
  • Zooo blij met onze vintage keukentafel van @kastjemenou. De tafel is afkomstig uit een oud klooster waar hij gebruikt werd door nonnen. Leuk zo'n stukje geschiedenis in je eigen huis ❇  #finditliveit #designideas #finditstyleit #homedesign #homestyle #homedecor #decoration #interiordecor #housetour #currentdesignsituation #thisishome #interior_and_living #interiorstyling #passionforinterior #our_everyday_moments #momswithcameras #cameramama #thesnapsociety #lifeandlensblog #postitfortheaesthetic #pursuepretty #petitejoys #thatsdarling #livethelittlethings #thatauthenthicfeeling #photooftheday #picoftheday #instagood #kastjemenou #igers
  • Gisterochtend deze geweldige vintagewinkel in Boxmeer bezocht. Ze hebben super leuke vintage en retro spullen, van oud speelgoed tot stoeltjes, Deense dressoirs en tafels.  Natuurlijk gingen we niet weg zonder een aantal super toffe items. Houdt mijn feed in de gaten als je benieuwd bent wat we gekocht hebben! 👈🏻 #vintage #retro #shop #store #antique #interior #interiordesign #finditliveit #interiordetails #designideas #finditstyleit #homestyle #homedesign #interiordecor #decoration #interiorforinspo #interior_and_living #interiorwarrior #interiorstyling #photosinbetween #photooftheday #creativeentrepreneur #bloggerlife #ig_color #ihavethisthingwithcolor #postitfortheaesthetic #thatsdarling #petitejoys #pursuepretty #salvage
  • Hope you'll have a lovely weekend 🌻

#weekend #saturday #saturdayvibes  #weekendvibes #maastricht #wyck #flowers #sunflowers #flowergram #flowersofinstagram #flowersoftheday #flowersmakemehappy #blooooms #photooftheday #shootandshare #photographer #photosinbetween #creativeentrepreneur #blogsociety #bloggerlife #bloggersofinstagram #bloggergirl #igers #igdaily #ig_captures #vsco #vscogram #vscocam #vscogood #girl
  • Hey babe, take a walk on the wild side... 🐅

#kipling #sandals #babysandals #leather #leathersandals #buluh #buluhbag #style #forthelittleones #bedroompic #vsco #vscogram #vscocam #vscogood #vscodaily #c4 #walk #babystuff #accessories #momlife #photooftheday #picoftheday #brown #grid #blogger #igers #instagood #instadaily #instapic
  • Love you a latte ☕  #butfirstcoffee #coffeeoftheday #coffeelife #ig_coffee #coffee_inst #cupsinframe #coffeeholic #coffeesesh #igerscoffee #coffeefliicks #coffeeporn #coffeegram #coffeeshots #coffeeshopvibes #coffeeculture #baristadaily #coffeelover #coffee #inspocafe #visualoflife #photooftheday #shootandshare #photographer #photosinbetween #instacoffee #igers #maastricht #cafezondag #wyck #latte
  • Vandaag hebben we een súper leuke concept store in Maastricht ontdekt: @wishlistthingsconceptstore 🌠 Ze verkopen vanalles, van woonaccessoires en stationary tot kleding voor jou en je mini! Wij zijn in ieder geval goed geslaagd, zo kochten we een tof wandkleed voor op onze Bali geïnspireerde slaapkamer, foto's volgen ofcourse... en ik kreeg van @balimano een super lief jurkje ♡ Ga je dus binnenkort naar Maastricht, dan moet deze zéker op je 'to do' lijstje! 💕

#concept #conceptstore #maastricht #limburg #shop #store #stationary #wishlist #hotspot
#blogger #bloggersofinstagram #blogsociety #ontheblog #decoration #finditstyleit #clothing #style #photooftheday #shootandshare #petitejoys #thatsdarling #vsco #vscogram #vscodaily #enjoythelittlethings #prettylittlethings #happiness #inspiring #igers #instagood